ورود به حساب کاربری

نام کاربری *
رمز عبور *
یاداوری

معرفی محیط های نرم افزار CATIA

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

معرفی محیط های نرم افزار CATIA

شاید علاقه مند باشید تا یک دوره آموزش catia را پشت سر بگذارید و نیاز داشته باشید با امکانات این نرم افزار پر کاربرد آشنا شوید. برای آشنایی با قابلیت ها و امکاناتی که کتیا در اختیار شما قرار می دهد باید ابتدا با ماژول های آن آشنا شوید. نرم افزار کتیا دارای بیش از 90 ماژول یا همان محیط کاربردی می باشد که در اینجا به معرفی و بررسی برخی از محیط های نرم افزار catia می پردازیم.

 

معرفی محیط های نرم افزار CATIA در مجموعه MECHANICAL DESIGN

در محیط های مجموعه مکانیکال دیزاین کاربر می تواند با دستورات ساده و کاربردی طرح را به صورت حجم، مدل ( 3D/2D ) کند، چه یک قطعه باشد یا یک مجموعه مونتاژی بزرگ مثل هواپیما.

محیط های Mechanical design شامل بیش از 10 محیط کاربردی است که مهم ترین آنها: مدلسازی قطعه و مونتاژ آن، تهیه نقشة 2D از مدل 3D یا رسم نقشة 2D ، ورق کاری، طراحی سازه،

تلرانس گذاری،طراحی جوش و طراحی قالب های پلاستیکی و… میباشد همچنین مجموعه mechanical design شامل محیط‌هایی جهت ایجاد قطعات دو بعدی و سه‌ بعدی، تهیه نقشه‌ های صنعتی، طراحی قالب، ورق‌ کاری و… نیز می باشد.

 

 

معرفی محیط SKETCHER نرم افزار کتیا : طراحی دو بعدی

در محیط sketcher کتیا طرح دو بعدی اولیه هر مدلی تولید می شود به شکلی که برای طراحی هر مدل ابتدا باید وارد محیط اسکچر catia شد و نقشه دو بعدی مدل را ترسیم کرد. از آنجایی که تولید قطعات سه بعدی در نرم‌ افزار کتیا بر مبنای پروفیل‌های دو بعدی انجام می‌ گیرد.، محیط دو بعدی Sketcher (اسکچر) کتیا جهت طراحی دو بعدی مدل مورد نظر استفاده می‌ شود.

 

 

معرفی محیط PART DESIGN نرم افزار CATIA: طراحی قطعات سه‌ بعدی

محیط پارت دیزاین شبیه به محیط های مدل سازی در سایر نرم افزار های طراحی مکانیکی می  باشد و در این محیط قطعه از نظر خصوصیات مکانیکی به صورت سه بعدی طراحی می شود.  کاربر

با امکاناتی که محیط part design در اختیارش قرار می دهد  به آسانی قادر است تا با سریع ترین روش از یک قطعه طراحی شده، مدل 3D تهیه کند تا در محیط های دیگر از آن نمای 2D

و 3D مونتاژی تهیه نماید یا آنالیز روی آنها صورت گیرد. همچنین ایجاد مدل‌های سه‌ بعدی صلب با استفاده از Sketch‌ های دو بعدی تولید شده در محیط اسکچر catia و ایجاد مشخصه‌ های مورد نظر مانند سوراخ، گوشه، رزوه، ماهیچه و… امکان پذیر است. در مجموع از قابلیت های  محیط part design می توان به کاربری آسان و کاربردی، محیط قابل لمس برای کاربر، قابلیت ویرایش و بازسازی آسان و سریع، قابلیت جابجائی دو طرفه با محیط های 3D دیگر نرم افزار catia و قابلیت ذخیره سازی با فرمت های مختلف اشاره کرد.

 

 

معرفی محیط ASSEMBLY DESIGN نرم افزار کتیا : مونتاژ

مونتاژ قطعات مختلف یک محصول با استفاده از قیود موجود. قیود مونتاژ موجود در محیط اسمبلی کتیا برای تعیین موقعیت دقیق قطعات در محصول نهایی به کار می‌ روند.

دو رهیافت در این محیط وجود دارد.

 

رهیافت Part محور ؛ تولید قطعات در محیط Part Design و مونتاژ آن‌ها در محیط Assembly Design

2. رهیافت Product محور ؛ تولید و مونتاژ همزمان قطعات در محیط Assembly Design

کاربر میتواند قطعات طراحی شده در محیط Part Design را در محیط اسمبلی دیزاین با دستورات آسان و کاربردی، مونتاژ نماید حتی می توان از این محیط به محیط تهیه مدل برگشت تا مدل را ویرایش کرد و دوباره به محیط assembly design سویچ کرد بی آنکه از محیط نرم افزار CATIA خارج شد. این امکان برای طرح هایی که به صورت ابداع و اختراع می باشند و قطعاتی که متناسب هم دیگر، باید طراحی شوند، خیلی کاربرد دارد.

 

یکی از امکانات محیط assembly design آنالیز حجمی می باشد مانند برخوردها، تماسها و لَقی های بین قطعات.

محیط اسمبلی دیزاین نرم افزار کتیا، دارای کتابخانه قطعات استاندارد میباشد و کاربر نیز میتواند یک کتابخانه از قطعات برای خود تهیه نماید. تهیه خودکار لیست قطعات به همراه مشخصات آنها از دیگر توانمندی های محیط assembly design می باشد.

 

 

معرفی محیط DRAFTING نرم افزار کتیا : تهیه نقشه‌های دو بعدی

در محیط drafting کتیا تهیه نقشه‌ های مهندسی 2D با استفاده از قطعه‌ های سه‌ بعدی تولید شده در محیط Part Design یا محصولات مونتاژ شده در محیط Assembly Design امکان پذیر می باشد. محیط نقشه‌ کشی کتیا شامل کلیه ابزارهای لازم مانند ابزارهای تولید نما، ترسیم، ویرایش، اندازه‌ گذاری و علائم اختصاری جهت تولید نقشه‌ های دو بعدی است.

روش‌ های مورد استفاده در محیط درفتینگ drafting:

 

روش Generative Drafting (تهیه خودکار نقشه):

در روش Generative : با موجود بودن مدل 3D ، کاربر می تواند هر نمای دلخواه و استاندارد مورد نیاز خود را تهیه کند و با توجه به اینکه این محیط هوشمند است، کاربر هر نوع برش و عملیات دیگر را روی نقشه ها میتواند انجام دهد و حتی با تغییر در مدل 3D ، این تغییرات در نقشه بطور خودکار انتقال داده می شود. در این روش عملاً رسم نقشه مفهوم ندارد و

خود نرم افزار به صورت خودکار نقشه را رسم مینماید.

 

روش Interactive Drafting (نقشه‌کشی تعاملی):

در حالت Interactive  : کاربر می تواند با توجه به امکانات رسم، نقشۀ 2D مورد نیاز خود را رسم نماید و حتی محیط نیز به کاربر کمک می کند تا نماهای رسم شده را کامل کند. مثلاً می توان با رسم سه نمای استاندارد نمای ایزو متریک را تهیه کرد.

 

 

معرفی محیط SHEET METAL DESIGN از محیط های نرم افزار CATIA

این محیط ورژن ساده شده محیط Generative Sheetmetal Design کتیا می باشد که برای ورق‌ کاری استفاده می شود.

 

در محیط sheet metal design کاربر می تواند یک طرح ورق کاری شده را مدل سازی نماید و در انتها نیز می تواند گستردة ورق به کار رفته را محاسبه کند. در ماژول شیت متال دیزاین انواع دستورات خم و استمپ ها موجود میباشد و حتی کاربر میتواند برای طرح خود سنبه و ماتریس طراحی کرده و در این محیط استفاده نماید. محیط sheet metal design توسط مهندسین هوا فضا برای طراحی قطعات مختلف هواپیما و بدنه اصلی آن نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

 

معرفی محیط WELD DESIGN از محیط های نرم افزار CATIA

توسط ماژول weld design ولد دیزاین شما قادر خواهید بود بر روی مجموعه های مونتاژ شده خود انواع جوش ها را بر طبق استاندارد ISO قرار دهید.

 

معرفی محیط MOLD TOOLING DESIGN از محیط های نرم افزار CATIA

طراحی قالب های تزریق پلاستیک از دیگر محیط های نرم افزار catia می باشد که دارای کاتالوگی از انواع استاندارد های قالب سازی مانند : Dme, Dme-America, Eoc, Futaba,

Hasco, Measburger, Pcs, Pedrotti, Rabourdin, Strack می باشد. همچنین کاربر این امکان را دارد تا قطعه ای که طراحی و مدل کرده است را به محیط mold tooling design منتقل کرده و با توجه به ابعاد و حجم آن قطعه، قالب مورد نیاز را تهیه کند. در محیط مولد تولینگ دیزاین امکاناتی مانند راه گاهها، میله راهنماها، میله پران ها و… در اختیار کاربر قرار می گیرد و کاربر قادر است در صورت لزوم آنالیز حجمی نیز انجام دهد. همچنین کاربر نحوه عمل کرد قالب را نیز می تواند مشاهده نماید.

 

معرفی محیط STRUCTURE DESIGN نرم افزار کتیا

محیط طراحی سازه یکی دیگر از محیط های نرم افزار catia است که بسیار جذاب و کاربردی می باشد.کاربر با سرعت زیاد و به سادگی قادر است تا طرح های سازه ای خود را در آن مدل کند. کاربر با انتخاب مقطع سازه خود از کاتالوگ مربوطه و انتخاب محل قرار گرفتن سازه، خیلی سریع و با دقت بالا طرح خود را مدل می کند. استاندارد های موجود DIN, AISC, EN, OTUA

شامل انواع مقاطع استاندارد میباشد.

 

محیط structure design استراکچر دیزاین بیشتر توسط مهندسین عمران برای طراحی سازه ها به صورت استاندارد مورد استفاده قرار می گیرد و به دلیل قابلیت گرافیکی بالای نرم افزار کتیا، در جهان به شدت مورد استقبال مهندسین عمران قرار گرفته است.

 

معرفی محیط CORE & CAVITY DESIGN نرم افزار کتیا

محیط Core & Cavity Design به عنوان تجهیزات صنعتی و ابزار قالب جهت طراحی سنبه و ماتریس به کار می رود.

 

معرفی محیط FUNCTIONAL MOLDED PART نرم افزار کتیا

برای تولید قطعات توسط فرآینده‌های ریخته‌گری، فورجینگ و پرس کاری استفاده می شود.

 

معرفی محیط FUNCTIONAL TOLERANCING & ANNOTATION نرم افزار کتیا

برای درج توضیحات، تلرانس‌های قطعه، علائم جوش و… بر روی قطعات و محصولات سه‌ بعدی به کار می رود.

 

معرفی محیط های نرم افزار CATIA در مجموعه SHAPE

مجموعه SHAPE شیپ شامل محیط هایی برای طراحی سطوح پیشرفته در کتیا به کار می رود.

 

معرفی محیط GENERATIVE SHAPE DESIGN نرم افزار کتیا : طراحی سطوح پارامتری

در این محیط طراحی سطوح با استفاده از المان‌های Wireframe، Surface و Solid امکان پذیر می باشد.

 

معرفی محیط FREE STYLE در کتیا : طراحی، کنترل و آنالیز سطوح آزاد

به منظور تولید و آنالیز سطوح و منحنی‌های آزاد مورد استفاده قرار می‌گیرد. بر خلاف محیط Generative Shape Design، می‌توان سطوح را بدون استفاده از مرزها و منحنی‌ ها ایجاد کرد.

 

معرفی محیط IMAGINE & SHAPE نرم افزار کتیا: طراحی مفهومی سطوح بخشیزه توام با تخیل، ابتکار و آزادی

محیط Imagine & Shape به منظور   بیان ایده‌های خلاقانه در محیط سه‌بعدی، طراحی محصولات به صورت مفهومی، نمونه‌ سازی سریع، شبیه‌ سازی قطعات و طراحی با استفاده از عکس به کار می رود.

 

معرفی محیط SKETCH TRACER نرم افزار CATIA: تبدیل تصاویر دو بعدی به مدل سه‌ بعدی

محیط Sketch Tracer  شما را قادر می‌ سازد تا طرح‌ ها، عکس‌ ها و یا هر نوع ترسیمه دو بعدی را وارد نرم افزار کرده و موقعیت و مقیاس آن‌را در فضای سه‌ بعدی تعیین کنید. سپس می‌ توانید از سایر محیط‌ های طراحی سطوح یعنی  Freestyle، Generative Shape Design  و Imagine & Shape برای ترسیم المان‌ های هندسی بر روی این طرح‌ ها استفاده نمایید.

 

---------------------------------

منبع : سایت آکادمی هامان

 

 

شرکت دانش بنیان رایانش سریع هزاره ایرانیان به منظور ارائه راهکارهای رایانش سریع، تحلیل داده، بیگ دیتا و کلان داده به سازمانها و شرکتهای عصر دیجیتال تشکیل شده است. خدماتی از جمله طراحی راهکارهای بیگ دیتا، راه اندازی دریاچه داده و انباره داده، ساخت کاتالوگ داده، تحلیل داده و یادگیری ماشینی و ... از جمله فعالیتهای این شرکت می باشد.

 

 

آخرین مقالات

کامپایل و نصب mfix-2016.1

درک عملکرد دستگاه های انرژی، محیط زیست و فرایندها...

معرفی کامل صف پیشرفته کاف...

آپاچی کافکا نیز پلت فرم متن باز به منظور پردازش جر...

روندهای معماری داده در سا...

هدف اصلی از پیاده‌سازی معماری داده، استانداردسازی...

کامپیوترهای کوانتومی: انف...

کامپیوترهای کوانتومی انفجاری در سرعت محاسبات ایجا...

رایانش مرزی یا EDGE COMPU...

در این مقاله تصمیم داریم با مفهومی به نام رایانش...

پردازش سریع تصاویر دریافت...

پردازش سریع تصاویر دریافت از راه دور (RS) در بسیار...

امنیت در مجازی سازی و رای...

مجازی سازی و رایانش ابری در رایانش ابری کامپوننت...

الگوریتم‌‌های پیش‌بین و ک...

استفاده از الگوریتم‌های پیش‌بین و هوش مصنوعی به د...

استفاده از سیستم چند عامل...

رایانش ابری یکی از راه حل های فشرده توسعه یافته بر...

۶ مهارت پر تقاضای بازار د...

متخصص دانش ابری (Cloud professional) یکی از عناوی...

جریان موازی بین منابع HPC...

چکیده انجام تجزیه و تحلیل یا تولید تصویری همزمان ب...

پردازش داده‌های جریانی در...

با ظهور وب ۲٫۰ و اینترنت اشیا، ردگیری همه نوع اطلا...

معرفی روش ها و ارائه پیشن...

چكیده محاسبات ابری یک فنآوری جدید نیست؛ بلکه روشی...

آیا فرآیند دموکراتیزه شدن...

ما وسط یک تحول تکنولوژیکی هستیم که شیوه سازماندهی...

کارکرد نظارتی و مدیریتی م...

محاسبات ابری و اینترنت اشیا به عنوان دو مبحث داغ د...

پیوند کلان داده با هوش مص...

سیستم‌های نرم‌افزاری تجاری همچون سرویس‌های ERP و...

محاسبات ابری قدرت رقابتی...

آیا فناوری دیجیتال، یک نیروی دموکراتیزه کننده است...

معماري لامبدا در مقابل مع...

معماري لامبدا تولید بی وقفه داده ها در دنیاي امروز...

زبان برنامه‌نویسی Milk سر...

زبان برنامه‌نویسی Milk که توسط دانشگاه MIT توسعه...

بیگ دیتا ، یادگیری ماشین...

سازمان‌ها گاهی اوقات به سختی تلاش می‌کنند تا با دس...

محاسبات مه چه هستند و چه...

در ابتدا همه چیز «ابر» بود، ولی حالا کلمه جدید «مه...

توسعه هوش مصنوعی مبتنی بر...

به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، پژوهشگران "ام.آی...

نگاهی به کاربردهای رایانش...

رایانش ابری مبحثی است که این روزها زیاد به آن پرد...

نرم افزار شبیه سازی، آنال...

دانلود CST Studio Suite: ارائه راه حل های محاسبات...

دانلود Siemens Star CCM+...

نرم افزار Star CCM یک ابزار شبیه سازی قدرتمند است...

ورود بیگ دیتا به صنعت دار...

تکنولوژی در حال ورود به صنعت داروسازی است و پیش‌بی...

چهارمین جلسه meetup: اصلا...

مهاجمان اغلب با استفاده از اشتباهات کدنویسی کوچک و...

مدیریت خصوصیات صف در کلاس...

 لیست زیر ,ویژگی های صف را نمایش می دهد : acl_grou...

AMD از رویکرد طراحی تازه‌...

AMD چند روز پیش به‌صورت رسمی از رویکرد طراحی جدیدی...

دومین جلسه meet up:مقدمه...

فهرست : توضیح مختصر از توسعه ی کلودسیم نصب کلودسیم...

گالری تصاویر

hacklink al duşakabin fiyatları fethiye escort bayan escort - vip elit escort dizi film izle erotik film izle duşakabin hack forum marsbahis betkom marsbahisgirtr